PDA

View Full Version : How do you re-format an SD card for a Capture/Capture IR??



140orbetter
09-10-2011, 06:30 PM
I have a Capture and a Capture IR and I think I messed up my SD cards by putting them in my everyday camera to delete the photos. How do I re-format the card and also how do you erase the card without this happening again and without buying a cuddeview?

NantucketShedHunter
09-10-2011, 07:41 PM
I format the cards I use in my Capture white flash using an ordinary point-and-shoot camera. Works fine for me.

bearman69
09-11-2011, 06:19 AM
I reformat all my cards on my computer, then put them back into my cameras with no problems. Also I go one step further with my Expert cards as I also reformat them using the option on the Experts. Hope this helps, good luck. bearman

Iowa/giants
09-12-2011, 08:28 PM
If you are useing Trophy room, after you upload your photos you can automaticly select to erase the files on your card. or as stated before any camera will re-formate your card. if you have more than two cudde cams a veiwer can be a good investment.